by itu

Oma kuva
Finland
Rakkaudesta tehdä käsillä kaunista on - by itu - Avainlippu käsitöiden ajatuksen sydän ♥ tarkemmin kotisivuilla byitu.fi -Tervetuloa ♥ by itu -blogi on ikään kuin tuotteen päälipuoli ja itu itte-blogi samaisen tuotteen nurjapuoli, eli itun nurinat. Molemmissa yhteneväisiä julkaisuja mm. koirat, vangituthetket, runoni. Mutta itu itte-blogissa ne ovat aikajärjestyksessä kun taas by itu-blogissa julkaisu järjestyksessä.

keskiviikko 13. helmikuuta 2019

Jäikö hyvä mieli?Kävin eilen ostaa pitoa lenkkeilyyn. Menin kauppaan miesmyyjällä oli asiakas, samoin kassalla. Kiertelin katsellen että josko olis nilkkurimalleja, vuosi sitten oli, mutta kun sovitin toinen jalkineista sopi mainosti, mutta kun laitoin parin toiseen jalkaan niin ei, se oli aivan eri lestiä... siis jäi silloin ostamatta.

No eiliseen, miesmyyjän asiaks lähti. Miesmyyjä käveli ohitseni hyllyjen väliin katsomatta saatika kysymättä tarvinko apua. Kiertelin myymälää. Silmiin ei osnut etsimiä.. no tuo miesmyyjä kaupan perällä kylläkin, kun sinne pääsin. Hän selkä kääntyneenä tiukasti tuijotti kännykäänsä. No jymmärrän, häntä ei kiinnosta.

Kävelin kassalle ja kysyin naiskassalta. Hän ystäväliseti kertoi että sellaisia ei enää ole, mutta lenkkareina löytyy. Sovitin molempiin jalkoihin, nyt oli samaaparia. Totesin että nämä muuttaa meille. Menimme kassalle. Kiva ylläri ne oli vielä alennuksella. No olin poistumassa kaupasta kun aiempi miesmyyjä pyhälsi ulos. "Kiva ei tarvi avata ovea, ajattelin"... no suotta, sillä miesmyyjä paineli ulos ja ovi olisi lävähtänyt naamalleni jollen olisi ottanut käsiäni apuun.

Aina ei ole hyvä päivä, mutta herrasmieskäytös ja asiakaspalvelu .... hmmm....

Jäin miettimään että oliko sittenkään myyjä kun noin, vai tuote edustaja vai omistaja, yrittäjä itse... mutta mikään kyseisistä vaihtoehdoista ei kyllä "antaisi lupaa" tuollaiseen käytökseen.

Lenkkareissa vartta imitoi Ritva-säärystimet Masurkka, konttineuletta, käsin neulottu päättelylangoista, eli kaikki käyttöön.