by itu

Oma kuva
Finland
Rakkaudesta tehdä käsillä kaunista on - by itu - Avainlippu käsitöiden ajatuksen sydän ♥ tarkemmin kotisivuilla byitu.fi -Tervetuloa ♥ by itu -blogi on ikään kuin tuotteen päälipuoli ja itu itte-blogi samaisen tuotteen nurjapuoli, eli itun nurinat. Molemmissa yhteneväisiä julkaisuja mm. koirat, vangituthetket, runoni. Mutta itu itte-blogissa ne ovat aikajärjestyksessä kun taas by itu-blogissa julkaisu järjestyksessä.

sunnuntai 10. maaliskuuta 2019

Voihan nuljahatnut nilkka

Satu-saunahattu Jälkilöylytleppoisat Sastamala

Perjantaina ku nuljautin ton oikeen nilkkani ni täs vähän sellanen että mitäs teksi. Eilisen Pop Upinki jouduin peruu. Oikeastaan nyt sais ihan "luvan kanssa" mennä sohvalle ja neuloo... mut huomaan ettei se houkuta.. pitäskö huolestua?

Siis joo mielenkiintosii neulomis juttui, ku nuo muutamat saa päiväjärjestykseen, mut ulkona paistais ihanasti aurinko. 

Eilen sit tein veroilmoituksen, mutta verottajan sivulla on erhe, enkä voinut lähettää sitä ennen ku sinne soittaa. Siis ristiriitaisuus kysymyksessä "on ja kirjanpidossa - ei ole kirjanpidossa". Lisäksi se oli mielenkiintoisen sekava kun vertaa paperimalliin. Kysytyt kohdat oli ihan eri järjestyksessä, sai käännellä papereita moneen otteeseen. No se on sit huomisen murhe se.

Täs koneelkin olis monta juttuu mut täs tuo nilkka on roikkuvassa asennossa joten, ajatus sohavasta tukisi neulomistoimintaa. 

Aamusel kyl oli nilkka sentään paremman olonen... no turvoksis kyl, mut ei niin kipee ku eilen, joten nyt sitten pidän neuvonpidon itteni kaa että neulonko nyt sit noi Jennit ja Bertilit siten et itselle asettamani varastomäärä olis ok, vai sitä uutta ideaa lähtisin toteuttaa... vai tuota jo puikoilla lepäävää Marita-ponchon alkua.... 

No mut mukavaa aurinkoista sunnuntaita sulle, mä lähen ny sohvalle.