by itu

Oma kuva
Finland
Rakkaudesta tehdä käsillä kaunista on - by itu - Avainlippu käsitöiden ajatuksen sydän ♥ tarkemmin kotisivuilla byitu.fi -Tervetuloa ♥ by itu -blogi on ikään kuin tuotteen päälipuoli ja itu itte-blogi samaisen tuotteen nurjapuoli, eli itun nurinat. Molemmissa yhteneväisiä julkaisuja mm. koirat, vangituthetket, runoni. Mutta itu itte-blogissa ne ovat aikajärjestyksessä kun taas by itu-blogissa julkaisu järjestyksessä.

keskiviikko 17. huhtikuuta 2019

by itu - Sastamala 10 v - etsi Lasse - 6/10 "jemmassa"


Jep - Kuusi Lassea on nyt viety löydettäväksi eripuolille Sastamalaa. Loput neljä löytävät sijaintinsa Sastamala Mesusjen lauantai-/sunnuntaihin mennessä.

Olipa reissu yli neljä tuntia ja lähes 140 km. Alkuperäinen reitti vähän muuttui, sillä rakas Pesoseni, eli autoni teki jäynän. Otin Absun mukaan, koska osa olisi sellaisisa paikoissa josa olisi Absun kaa kiva myös lenkeillä samalla.

Heti ekassa kohteessa takaluukku ei auennut, ei. No "jemmasin" ja kuvasin myös "Sastamala tutuksi by itun kanssa" - viedon kohteessa. Siit tuli aika lyhyt, ja aika sekavakin ehkä. Ajatus oli takaboxissa. 

Jatketiin matkaa. Taustapeilin päällä oleva valo vilkkui "ovi auki" vilkkuaan. Mutta kun ei ollut kun se oli umpujumissa. Toinen paikka oli itsellekin jännä, mihin sitä oon ajelemassa. Jossain kaukana näkyi traktori menevän. No kohteeseen ja uudelleen Absun vapauttamista yrittämään. Eip. No viideo ja Lassen jemmaus.

Sitten käytiin tankaamassa, vaik se nyt ei ihan pakko olisi ollutkaan, mutta kävin ja samalla kävin hakemassa vesipullon. Absul oli boxis kippos vettä, mutta varuiksi. Toki kokeilin että josko aukeisi, no ei auennut. Autossa kaivoin huoltoliikkeen numeron, ja varmaankin kovin sekavan sepustuksen jälkeen sain sentään rauhoittavan vastauksen "kyllä onnistuu". Kiitos Kiviniityn Auto huolto. 

Siis Lassethan sijaitsee paikoissa joihin ei tarvitse maksaa sisälle tai ole ostoliitännäistä, ja lähes kaikki myös esteettömän pääsyn päässä, tosin ei kaikki. Tämä huomio siksi, että ei ole tarkoitus suosia mitään yritystä tai kukaan olisi bonssaamassa. Mut tuo autohuolto liittyi tuohon - sähkövikaan.

Siispä matka jatkui koska reitti huollon suuntaan sisälsi myös jemmoja. Seuraavan suunnitellun paikan ohi sit ajoin. Toki oli hivenen että olikohan se toissa. No uukkari ja takaisin. Kevät aurinko kuumotti ja ajatus boxista ahisti. Toisaalta olis tehny mielei vaan ajaa suoraan huoltoon. No kohteessa kävin ja kokeilin luukkua avata, ei. Tovin tuumailin että mihis Lasse. Hänelle löytykin kiva paikka. Verkkatakista ja fleeceliivistä kuoriuteuneena autoon, virrat päälle ja startaten jotta matka jatkuisi... ja... ja... hei... mut valo ei enää vilku. Eikun takaluukkua kokeilemaan. Kyllä luuku aukesi ja Absu pääsi vapauteen. pieni jaloittelu ja herra takapenkille. Tosin hän oli asiasta eri mieltä, mut takapenkillä lopulta. 

Onneksi nois uusis valjais on lenkki josta sai turvvyön pujotettuta. Ja näin jatkoimme matkaa. Tosin kaikki tämä alkoi vaikuttamaan tuleviin jemmoihin. Seuraavan paikka vaihtui, ja sitä seuraavan päätin jättää välistä - keksin mielestäni paremman vaihtoehdon.

Mutta retki oli vielä kesken ja viides Lasse päätyi suunnilleen sinne minne piti. Tai oikeastaan sinne minne piti, koska se oli ajateltu "katsellaan mihin" -tyyliin. Sitten olisi vielä pari tälle reissulle.

Kolme tuntii retkeilyä tehtyn lähdimme yhdessä Absun kanssa jemmaus hommiin. Ja tää löysi paikkansa suunnitelman mukaan, ja eikun kohti päivän viimoista. Absu takapenkillä - ei takakontin boxissa. 

Hetkinen... aha me ollaankin tässä... siis sitä vikaa varten olis pitäny kääntyy kauemmaksi, no jos sen vaikka huomenna sitten. Niin niiden videoidenkin teko sitten siirtyi seuraavaan kertaan. Oikeastaan totesin, että tääl Sastamalas on nähtävää niin paljon että ei ollu hyvä ajatus yhdistää. Joten videoita sitten erikseen.

Eli sellanen reissu.... mut palailen taasen kun loputkin, tai lähes loput on jemmassa.

*huokasu* terveisin

itu ja petillään sikeitä vetävä Absu