by itu

Oma kuva
Finland
Rakkaudesta tehdä käsillä kaunista on - by itu - Avainlippu käsitöiden ajatuksen sydän ♥ tarkemmin kotisivuilla byitu.fi -Tervetuloa ♥ by itu -blogi on ikään kuin tuotteen päälipuoli ja itu itte-blogi samaisen tuotteen nurjapuoli, eli itun nurinat. Molemmissa yhteneväisiä julkaisuja mm. koirat, vangituthetket, runoni. Mutta itu itte-blogissa ne ovat aikajärjestyksessä kun taas by itu-blogissa julkaisu järjestyksessä.

sunnuntai 21. huhtikuuta 2019

Reinoille kävi samoin ku Naisleijonien MM-kullalle....

Omat hankittu 12-2014

No oikeastaan tuohon otsikkoon tuon kiteytinkin. Omat Lime Reinoni ostin joulun 2014 jälkeen, ja ovat edelleen käytössä. No tietty että ne oli Reinot ja kotimaassa vamlistetut olivat sen seikan että ne täyttivät tarpeen johon ne hankin. Tosin tarjolla oli jo kopio Sauleja, mutta halusin aidot.

Tää ihan pintaluettuna ja otsikoiden kautta muotoutuneena. Eli ensin uutinen että Reinot ja Ainot menee konkaan, sitten tuli että tilauksia saapunut niin paljon ettei mene ja jatkuu. Tässä kohti tuo sama kuin Naisleijonien MM-kulta - se tuli - jatkuu sittenkin.

No meni tovi lätkäs sen n. 10 min > ei ollutkaan maali, ja rankkareis sit kävi kuin kävi. Reinojen kaa jokunen päivä ku ilmeni että brändi on "pelastettu" mutta toiminta ei jatku Lieksassa ei edes Suomessa. No enempää en rautalangast tätä vertausta.

Vähän viel Reinoist... lehtien mukaan "halpuuttaminen" ajoi tuohon... mut mistäs tää "halpuuttaminen" sit lähti.... no Lidl, saksalainen Ky muotoinen yritys jonka voitot menee tietty ei saksaan. No työllistäähän se suomalaisii ja on siel suomlaisii tuotteita.. joo, mut tän teki ne kaikki kivat pikku Siwa, Valintatalo, Tarmo ja muut kotimaiset lähikaupat.

No tuos on oijottu, mutta pointti on se et ku kaikki pitää olla sitä halvinta... "köyhällä ei ole varaa ostaa halpaa/huonoa" pitää pintansa, sillä se halpa muuttuu kalliiksi ... monessa Google haun tuloksessa tätä on kirjoitettu, mut se vaan ei tunnu menenvän jakeluun, ku pienelle porukalle... 

jotta että semmosta....  mieti ennen kuin ostat