by itu

Oma kuva
Finland
Rakkaudesta tehdä käsillä kaunista on - by itu - Avainlippu käsitöiden ajatuksen sydän ♥ tarkemmin kotisivuilla byitu.fi -Tervetuloa ♥ by itu -blogi on ikään kuin tuotteen päälipuoli ja itu itte-blogi samaisen tuotteen nurjapuoli, eli itun nurinat. Molemmissa yhteneväisiä julkaisuja mm. koirat, vangituthetket, runoni. Mutta itu itte-blogissa ne ovat aikajärjestyksessä kun taas by itu-blogissa julkaisu järjestyksessä.

keskiviikko 24. huhtikuuta 2019

Sastamala tutuksi - by itun kanssa - 3. Suodenniemen kirjasto2019 huhtikuun 17. aurinkoisen keväisenä päivänä tämän videoinut ja kun sarjan ekassa videossa lupasin että yhdellä otolla ilman käsikirjoitusta. Aattelin ekaksi et laitan tähän jonkin musan pälle... tässä kuvailin videota tilanteessa jossa autoni takaluukku jumittui kiinni ja takana boxissa oli Länderi Alba. Ajatukset olivat kaikka muuta kuin kasassa... tosin suht selkeehän tää viel oli... seuraavassa kohteessa tuli sit enempi skoiltuu.. ku luukku oli edelleen jumis... mut katotaan tää ekaksi.

Mutta asiaan, kirjasto oli tuolloin Kellokeskiviikkona suljettu, joten piipahdus sisätiloissa jäi toiseen kertaan. Kirjaston olemassa olosta on ollut keskusteluja, mutta tällaisella lyhyellä tutustumisella sehän on oivalla paikalla ja kun Suodenniemellä on aktiivisen oloinen Suodenniemi-Seura jonka sivulilta pääsee tutustumaan monipuolisesti itse Suodenniemeen. Etenkin siellä oli linkki historiaan, ja mikäpä sen parempi paikka tutkiskella historiaa kui paikallinen Kirjasto.