by itu

Oma kuva
Finland
Rakkaudesta tehdä käsillä kaunista on - by itu - Avainlippu käsitöiden ajatuksen sydän ♥ tarkemmin kotisivuilla byitu.fi -Tervetuloa ♥ by itu -blogi on ikään kuin tuotteen päälipuoli ja itu itte-blogi samaisen tuotteen nurjapuoli, eli itun nurinat. Molemmissa yhteneväisiä julkaisuja mm. koirat, vangituthetket, runoni. Mutta itu itte-blogissa ne ovat aikajärjestyksessä kun taas by itu-blogissa julkaisu järjestyksessä.

torstai 9. toukokuuta 2019

by itu lähtee festareille - Huopafestareille... tuu mukaan


Kerran festareilla ollut... Hämyfestareilla.... mut nyt ekat Huopafestarit. Tuol on suuli eli lato... tämä seikka selvinnyt tän parinvuoden aikana tääl Mouhijärvel asuessa että suuli on lato. Tosin isoäitini on Köyliöstä kotoisin, että sana varmaan on lapsuudessa Seutulasakin tullut kuulluksi, mutta sanan merktys siis iskostui täällä ollessa.

No mutta asiaan... tapahtumasta lisää facebook tapahtumassa, joka on järjestäjän tapahtuma sivu. Siletä voi käydä kurkkaamassa olisko itselle kiinnostavaa kurssia. Nää myyntipaikoilla vierailut ovat "vapaa pääsy" systeemillä, eli jos ei tekeminen nappaa niin katsellakin saa.

Paljoo muuta en nyt osaa kertoa - mut mennään katsomaa - tuu mukaan.