by itu

Oma kuva
Finland
Rakkaudesta tehdä käsillä kaunista on - by itu - Avainlippu käsitöiden ajatuksen sydän ♥ tarkemmin kotisivuilla byitu.fi -Tervetuloa ♥ by itu -blogi on ikään kuin tuotteen päälipuoli ja itu itte-blogi samaisen tuotteen nurjapuoli, eli itun nurinat. Molemmissa yhteneväisiä julkaisuja mm. koirat, vangituthetket, runoni. Mutta itu itte-blogissa ne ovat aikajärjestyksessä kun taas by itu-blogissa julkaisu järjestyksessä.

maanantai 10. kesäkuuta 2019

04.06.2019 Yrittäjä kahvit - Tyrvään PappilaMikäs noissa maisemissa kuunnella vinkkejä joita oli tarjolla. Tosin tuo videon pätkä oli hieman sivumpaa, koska olimme piha-alueella amfiteatteissa, juuri alkavan helteen kynnyksellä, eli sitä se tuuli puhalteli, vaan eipä helle tuohon tilaisuuteen kerinnyt.

Kotona viihtyvälle tuo lähtö "ei pakollisiin tilaisuuksiin" aina silleen et voisin jäädä kotiin-fiilis iskee - niinkuin nytkin. Tosin kun on ilmottautunut niin onhan se lähdettävä. Mutta hyvä niin taasen iloinen porukka koolla ja hyviä vinkkejä oli tarjolla. Tosin runsaasti oli "kertaus on opintojen äiti"... ehkä tullut sit jokusella myynti vinkki jutussa käyty.. vaik omast mielest en niinkään useassa... vinkit siis hallussa, mut käytäntö... sitä pitää teroittaa.... mut se on ollut jo tiedossa.