by itu

Oma kuva
Finland
Rakkaudesta tehdä käsillä kaunista on - by itu - Avainlippu käsitöiden ajatuksen sydän ♥ tarkemmin kotisivuilla byitu.fi -Tervetuloa ♥ by itu -blogi on ikään kuin tuotteen päälipuoli ja itu itte-blogi samaisen tuotteen nurjapuoli, eli itun nurinat. Molemmissa yhteneväisiä julkaisuja mm. koirat, vangituthetket, runoni. Mutta itu itte-blogissa ne ovat aikajärjestyksessä kun taas by itu-blogissa julkaisu järjestyksessä.

maanantai 3. kesäkuuta 2019

by itu - Avainlippu käsitöitä jo 5 vuotta


Viisi vuotta sitten by itulle myönnettiin Avainlippu merkin käyttöoikeus. Toivon että seuraavan viiden vuoden aikana tuon merkin olemassa olo näkyisi enemissä määrin valinnoissa.

Viisi vuotta sitten eräällä myyntipaikalla tuli vanhempi rouva joka käsityöihminen toteamaan ettei hän ole aiemmin käsin tehdyissä käsitöissä nähnyt. "Tottakai ne ovat kotimaisia" oli hänen ajatukensa ilman lippuakin. No noin viisi vuotta tuosta ,on vettä virrannut Vantaan joessa. Ja voin käyttää kun juuriltani vantaalainen olen. 

Monesti olen kuullut että joo on mulla ostin sen Virosta, kiva. Mut kyllä etenkin saunahatuissa saattaakin löytää jotain muuta kuin kotimaista. Itse lisäksi huovutan kotimaisesta lampaan- tai alpakanvillasta. Tosin viitisen vuotta sitten ei juurikaan saunahttuja ollut tarjolla - nyt näytää siltä että päähine ku päähin jonka saunassa päähänsä voi laittaa kutsutaan "saunahatuksi", siis ole tässäkin mielessä tarkka mitä päähäsi pistät. Jos tuon huolen haluat vältää niin hanki by itu - saunahattu, sitä voisi kutsua aidoksi saunahatuksi ja siinä on myös Avainlippu.