by itu

Oma kuva
Finland
Rakkaudesta tehdä käsillä kaunista on - by itu - Avainlippu käsitöiden ajatuksen sydän ♥ tarkemmin kotisivuilla byitu.fi -Tervetuloa ♥ by itu -blogi on ikään kuin tuotteen päälipuoli ja itu itte-blogi samaisen tuotteen nurjapuoli, eli itun nurinat. Molemmissa yhteneväisiä julkaisuja mm. koirat, vangituthetket, runoni. Mutta itu itte-blogissa ne ovat aikajärjestyksessä kun taas by itu-blogissa julkaisu järjestyksessä.

maanantai 19. elokuuta 2019

Sastamala tutuksi - by itun kanssa - osa 7. - Kukkapelto Rudolf Koivun tieSuunnitelmissa oli käyä Rudolf Koivun tiellä "pölkyn" kanssa. Mutta silloin en osannut arvata että Kukkapelto olisi sinä loistossaan. Ja oikeesti lähin kuvaamaan kukkapeltoa ja sehän olikin kyseisen tien vieressä. 

Loppukesän sateet varmaan tähän päivään mennessä eivät ole olleet kukille armollisia, mutta ainakin yleisöäänestyksen myötä eniskesänä varmaan nähdään Sastamalan pelloilla upeita kukkaloistoja.

Kukkapellot ovat olleet kyllä ennenkin osana Sastamalan maisemaa, mutta nyt tässälaajuudessaan ja lostossaan Sastamalan 10 vuotta juhlan kunniaksi.  Tämä pelto on yksi jossa kuvasin, mutta suurin noin kuusi hehtaaria. Videossa ei välity se sama mikä ihan livenä... eli ensikesänä sitten.