by itu

Oma kuva
Finland
Rakkaudesta tehdä käsillä kaunista on - by itu - Avainlippu käsitöiden ajatuksen sydän ♥ tarkemmin kotisivuilla byitu.fi -Tervetuloa ♥ by itu -blogi on ikään kuin tuotteen päälipuoli ja itu itte-blogi samaisen tuotteen nurjapuoli, eli itun nurinat. Molemmissa yhteneväisiä julkaisuja mm. koirat, vangituthetket, runoni. Mutta itu itte-blogissa ne ovat aikajärjestyksessä kun taas by itu-blogissa julkaisu järjestyksessä.

perjantai 13. syyskuuta 2019

by itu - PienYrittäjä Messut 07.09.2019 Loimaa


No enpä ilmottautessa tullut ajatelleeksi että tieätää sittn kello viiden herätystä, joo en. No mut ei mitään herätty, eikä väsyttänyt.

Aamurutiinit meni suth normisti, muutamaa pikku juttua lukuunottamatta, mutta matkaan vain 5 minuuttia suunnitellusta myöhässä. Koska oli aamu varhainen lauantai, ajattelin Vammalan halki ja siitä 12 tielle. Näin meninkin. 

Mainitsinko hämärä, kyllä. Tiesin että on se "hirvihetki", niinpä ajelin enepi puskia katsellen kuin itse tietä, no se oli aika suoraa, eikä paljo kanssa liikkujii. Sastamalan puolellä lähellä Huittisten rajaa siellä se möllötti - tien oikealla reunalla. Hirvi. Oli sen verran suora osuus, että mulla oli aikaa pysähtyä ja jopa kaivaa tai siis ottaa känny välikonsolista ja napsata kuva. Herra hirvi kyl poseeraskin, siihen en ehtinyt. No mutta siis sivusta laiskasti siirtyi ajotielle - keskellä tää poseeraus... no tuijotti mun autoo - minä hirveä. Sit edelleen kiirettä pitämättä asteli yli ja loikki metikköön. Yksin oli liikkeellä hän.


Matka jatkui, ja entistä tiuksemmin pusikoita tiiraillen. Huittisten puolella tuli samat fiilikset kuin pohjanmaalla joskus aikoinaan.... pitkää suoraa, peltoa puolin ja toisin.  

Sitten tuli keskellä ei mitään "Härkä pakari" - omaan hetkeeni sijainti aivan napakymmpi, muutoin reissu suunnitelmat olisivat saattaneet muuttua. Eli toinen suunnittelematon pysähdys ja kello näytti puoli kasia.

Olin ajatellut että kahdeksalta olisin hetipaikalla, nyt matkaa oli kyllä sen verran että ei en tule ehtimään. No en sinänsä myöhästy, jäis vaan vähempi aikaa laittaa tuotteet esiin.

Loimaa 20, no niin ei enää pitkä matka. Googlel olin matkannut ja Hirvihoviin siis menossa. No sehän sit teki kepposen. Olin jo aikeissa kääntyä Kuusiteille, mutta Hirvitie infosi pääni tulloin.. eli eteen päin... no pikku tovi ja sitten näytti tulevan iso ristys... pysäkille. 

Google Mapsiin osoite Hirvihovi ja sininen pallukka kertoi että - ohi ollaan. No uukkari ja siitä Kuusiteín risteyksestä sitten alkoikin kohde edessä häämöttää.

Tavarat raahaten sisälle ja esillelaittoa tekemään. No naapurinkin saapui messukolleegat. Hmmm. näyttää tutulta, ihan heti en kehdannut huikata että "Sastamalasta"? No mistä tälläinen ajatus, no tuon kuvankukka kimpusta. Kyllä he olivat - lähempänä sitä aluetta jossa Herra hirveen olin törmätä.Pöytä valmiina ja asiakkaita oottamaan. Tapahtuma oli ensimmäinen laatuaan ja tietty mietitytti että kuin ihmiset löytäisi paikalle. Löysivät, toki enempikin olisi mahtunut. Siinä välillä ehti naapurimyyjiin paremminkin tutustua.


Mulla oli tuollainen "Arvauskisa" ja Irina Loimaalta arvasi aivan oikean lukeman - hänelle lähti Bertil-pesukinnas matkaan. Kiitos kaikille osallistujille.


Messuilla oli instasta tuttu Sagastiina ja tutustuttiin sitten ihan livenä. Oli myös muita nimi tuttuja, mutta kaikkia en sit muistanut käydä katsomassa.

Hyvä meininki ja ihan kohtuu myynti. Kello tuli 16 ja alkoi tavaroiden pakkaus kasseihin ja autoon - tuttu tunteroinenhan siinä meni tuolla määrällä. Ja eikun kotia kohti.

Kotimatka sujuikin sitten nolla pysähdyksen taktiikalla ja 249-tielle kurvasin heti kun mahdollista.

Kiitos kaikille - itu kiittää ja kumartaa