by itu

Oma kuva
Finland
Rakkaudesta tehdä käsillä kaunista on - by itu - Avainlippu käsitöiden ajatuksen sydän ♥ tarkemmin kotisivuilla byitu.fi -Tervetuloa ♥ by itu -blogi on ikään kuin tuotteen päälipuoli ja itu itte-blogi samaisen tuotteen nurjapuoli, eli itun nurinat. Molemmissa yhteneväisiä julkaisuja mm. koirat, vangituthetket, runoni. Mutta itu itte-blogissa ne ovat aikajärjestyksessä kun taas by itu-blogissa julkaisu järjestyksessä.

sunnuntai 13. tammikuuta 2019

by itu - Itu sukat Randomraidat neonväreissä

Loppu vuoden 2018 ja tän tammikuun alun aikana käsin neulomani villasukat ovat vihdoin luovimon nettipuodin hyllyillä. Itu-sukat ovat lankalaatikoden tyhjennyksen värikirjoa ja lähes uniikkipareja kaikki. Siis jos joku koko ja väri miellyttää nyt kannattaa olla nopea sillä "voisinko saada tän väriset koossa se ja se" tuottaa valitettavasti vastauksen "tabu-lauseen" eli et voi.

Ja kun tekotavassa kerrotaan käsin neulottu niin se todella tarkoitaa että sukkapuikoilla, ei neulinkoneen kelkaa käsin heluteltuna ja käsin viimeisteltynä, jota myös käsityöksi kutsutaan. Mä teen käsin silmukka silmukalta.

Huomaa myös hoito-ohjeet langan valmistajan ja mun suositukset. Riittävä villasukka määrä on avain asemassa villasukkien kestävyyteen, aika rajuu, mut näin olen todennut. Sopivasti sukkia sopiva pesuväli ja sopivalla pesuohjelmalla. Näin nautit Itu-sukista mahdollisimman pitkään. Myös nuo muutamat neonväriset vaativat erikois huomion, viileä vesi pitää värit, kuuma haalista.

by itu - Satu saunahattu Kurpitsa

by itu - Satu saunahattu Paljusammakko Neonkeltainen