by itu

Oma kuva
Finland
Rakkaudesta tehdä käsillä kaunista on - by itu - Avainlippu käsitöiden ajatuksen sydän ♥ tarkemmin kotisivuilla byitu.fi -Tervetuloa ♥ by itu -blogi on ikään kuin tuotteen päälipuoli ja itu itte-blogi samaisen tuotteen nurjapuoli, eli itun nurinat. Molemmissa yhteneväisiä julkaisuja mm. koirat, vangituthetket, runoni. Mutta itu itte-blogissa ne ovat aikajärjestyksessä kun taas by itu-blogissa julkaisu järjestyksessä.

maanantai 25. helmikuuta 2019

by itu - Satu-saunahattu SaunaHani 1. pesueSe on kevät... pörrään ja haluun kanssas saunaan
Se on kevät... 

...niin tai paljuun... ja ens talvena avantoon...

by itu - Jenni saippuapussukka


Karkaako saippua - no ei karkaa enää. Tämä Jenni piitää siitä huolen. Olen sen käsin neulonut pellavalangasta. Saippuoidessa mielyttävä pellava hieroo kevyesti samalla kun peset. Nyöri pitää saippuan mukavasti matkassa ja käytön jälkeen voit laittaa sen siitä kuivumaan. Tulossa myös Sanni ja valmiina on Enni joka on nokkoslangasta vastaavanlainen pussukka.

Jenni siis olia aiemmin nassunpesutyynyn päälinen... no se aiheutti ihmetystä, tosin en sitä juurikaan jakanut mihinkään... tuolloin - siis viime vuoden puolella sitä sitten mitetin. Jouluna sain joululahjaksi tuollaisen saippuan - ensin laitoin sen Bertil-pesukintaaseen, mutta ei oikein napannu ja sitten keksin kokeilla että mites tuo Jenni. No hyvin pituutta lisää ja toimii. 

Siis pari kuukauta ollu käytössä eikä juurikaan pienentynyt, eli tosi egologinen lahja ja saamassani vihreässä on viel kiva tuoksu.

Enni jonka tuol alus mainitsin on siis jo valmis, odotan siihen tuotelappua joten esittelen hänet sitten myöhemmin. Sannista on protojutut jo olemassa ja ajatus syntyi Sanniin suunnilleen samaan aikaan.