by itu

Oma kuva
Finland
Rakkaudesta tehdä käsillä kaunista on - by itu - Avainlippu käsitöiden ajatuksen sydän ♥ tarkemmin kotisivuilla byitu.fi -Tervetuloa ♥ by itu -blogi on ikään kuin tuotteen päälipuoli ja itu itte-blogi samaisen tuotteen nurjapuoli, eli itun nurinat. Molemmissa yhteneväisiä julkaisuja mm. koirat, vangituthetket, runoni. Mutta itu itte-blogissa ne ovat aikajärjestyksessä kun taas by itu-blogissa julkaisu järjestyksessä.

lauantai 6. huhtikuuta 2019

by itu - Sastamala 10 v - etsi Lasse - tulossa


Se alkaa olla tämän jutun aika. Matskut ja muut valmiina. Tällä hetkellä "jemmaus" vielä tekemättä.

Oikeastaan jo viime vuoden kevät-kesästä tämä idea Lassen piilottamisesta syntyi. Silloin ei ollut edes varmuutta että millainen Lasse. Ja niille jotka jo ihmettelee "mikä ihmeen Lasse?", niin kyseessä on by itu Lasse-lasinalunen. 

Lassejen muoto ja määrä kiteytyi kun itselleni valkeni että "Hei Sastamalahan täyttää 10-vuotta". Siispä 10 Lassea, ja tästä näkövinkkelistä syntyi myös muoto. "Sopivasti sykettä" on yksi Sastamalan slouganeista, joten sydämen muotoinen olis osuva. Tosin tällä on toinenkin tarina: Vihreä niitty ja auringonnousu. Värit viime vuoden Sastamalan kotisivuilta. 

Siis ennen Sastamala Messuja (27.-28.04.2019) tulen jemmaamaan 10 Lasse-kassia ympäri Sastamalaa. Lasse ja kuvassa oleva kirje ja käyntikortti ovat lilassa paperikassissa (nyt tiedät mitä etsit) ja tämä kassi näiden kelien arvaamattomuuden vuoksi vielä Minigrippussissa.

Eli kymmenen eri omavalintaiseen paikkaa joihin pääsee maksamatta, ja suurimpaan osaan varmaan myös on esteetön liikkuminen, sen tiedän lopullisesti kun Lasset ovat jemmassa.

Tuossa kirjeessä on löytäjälle ohjeet jos haluaa kuvassa olevien Satu-saunahattu Jälkilöylyleppoisat Sastamala - arvontaan. Voittaja voi valita joko "Sastamalan kesä" tai "Sastamalan talvi" värityksellä voitto Satu-saunahattunsa. Saunahatuissa teksti S♥st♥m♥l♥ eli a-kirjaime korvattu ♥:llä.

Alkuperäinen idea, toteutus on ihan sieltä samasta kuin nää monet muutkin ajatukseni, eli omasta päästäni.

by itu - Taru-saunahattu Pellava petroli Turkosipöllö

by itu - Taru-saunahattu Pellava petroli Oranssipöllö

by itu - Taru-saunahattu Pellava petroli Pinkkipöllö

by itu - Taru-saunahattu Pellava Ankkuri