by itu

Oma kuva
Finland
Rakkaudesta tehdä käsillä kaunista on - by itu - Avainlippu käsitöiden ajatuksen sydän ♥ tarkemmin kotisivuilla byitu.fi -Tervetuloa ♥ by itu -blogi on ikään kuin tuotteen päälipuoli ja itu itte-blogi samaisen tuotteen nurjapuoli, eli itun nurinat. Molemmissa yhteneväisiä julkaisuja mm. koirat, vangituthetket, runoni. Mutta itu itte-blogissa ne ovat aikajärjestyksessä kun taas by itu-blogissa julkaisu järjestyksessä.

perjantai 19. huhtikuuta 2019

Sastamala tutuksi - by itun kanssa - 2. Mouhi FGTämä 2017 Mouhi FG rata sai itsenä täysimittaiseksi. Ja nyt näinä kauniina pääsiäispäivinä on tuos parkkiksella aika vilkasta kun heittelemään tullaan isommallakin porukalla.

Tuos videossa toteenkin et etenkin satunnaismatkaajalle paikka kyllä jää löytämättä, mut harrastajat varmaan löytää. Toki jos osaa esim seuraavalle sivulle, niin siellä on osoitekin, el Koivukuja 6 A, 38460 Sastamala. Itse luonnehtisin että Koivukuja 6 ja 8 välissä on parkkipaikka.


Etsi Lasse - info video - Sastamala 10 v

by itu - Sastamala 10 v - etsi Lasse


Eilen kiirastorstaina siis viimeisimmät "maastokätköpaikat" ovat saaneet Lassensa. Keskiviikoltahan jäi kaksi laittamatta. Joten siis "retkelle". 

Ensinnä mites Absu matkustais.... lämmin keväinen päivä.  Boxissa olisi varjoisaa... no eilisen sähkövian takii en perinteisesti takaboxiin uskaltanut laittaa... käänsin Pesosen takapenkit alas ja boxin toisin päin, eli käynnin takaovesta. No oli vähän kinkki, mut paras vaihtoehto huonoista.

Matkaan, eilen kyl mietin tota kelirikko juttuu, mut kun se ei tuntunut eilen haittaavan niin... ja päätös oli tehty "Lasset piiloon pääsiäiseksi". No niinsantulle hiekkatielle sitten kännytiin. Ja siinähän se 4,5 km kelirikko ilmouts... no toistaiseksi näytti hyvältä, katsotaan... tosin jokunenkin kilometri olisi matkaa... tovin päästä tuli tietyö ja ilmotus että "pysäytetään"... no ei pysäytetty vaan pysähdyin kun kone oli keskellä tietä. Hmm... tää alko hyvin... siis ... kone siirtyi näpsäkästi, kiitin ja jatkoin matkaa...

Aurinko loi ikäviä varjoja tiehen, jonka pinta oli hieman saviniljakas. Joten vauhtii oli jonkin verran oltava, mut sit silleen et jos onkin monttu... pitkii oli sadat metrit... no toisaalta ei tuntunut ruuhkaa olevan... metsätie ja taloliittymät katselin ihan siltä varoin et jos pitää kääntyy takasin. Pah kaksi kilometriii vasta.... oliko ihan pakko... myös eilien sähköoikun takii ja yöllisen "painajaisen" ko. aiheesta jossa Pesosen kojelautaan ilmaantui keltainen "aurinko" ja matkan teko tyssäs siihen. Unessa siis ja olin tuollon Vantaan Korson liittymän alamäessä kääntymässä Kulomäkeen päin, ja jäin siihen pysäkille... heräsin. 

Siis itselleni piinaavii kilsoi, ja sit tuli kyltti et vasemmalle ja olis matkaa noin 4 km. Olin pienen kumpareen päällä talo vasemmalla, mutta tuo risteys oli jännän montun ja jyrkähkön mäen päällä. Mäki kiilteli niljakkaalta. Selvä... käännytään takas. Olin siis useamman kilometrin verran keskellä metsää pikkutiellä, ja refleksin omaisesti kun oon kääntymässä tai jotain, vilkaisin taustapeiliin. Hei siel oli auto! Vitilöin ja vilkuin ilmoitin et mee ohi. Anteeksi ja kiitos. 

Näppärin olis tietty ollut heti kääntää pihaan kääntymään, no ylläri. No mut keula takas tulosuuntaan. Tarkkana ettei ny sit ojaan peruttele. Jaahas mihis sitten tuon Lassen veisi... sit alko ruuhka... siis pari autoa tuli vastaan, no mahduttiin ohi. Vihdoin saavuin tietyön kohdalle, jossa kone taas keskellä. Oottelin että siirti. Kun siirtyi oli myös vastaan tulossa auto. Mun puolel oli paaremmin väistötilaa ja viittilöin että tuuppa ekaksi. Mä sitten. No huh enää ei ollut pitkä matka.

Huokaus ja helpotus asfalttia renkaiden alla. Mutta mihis toi Lasse? No ajatus oli et käyn kurkkaa yhden vaihtoehdon ja niin teinkin - mennessä ei nyttänyt sopivaa kohtaa, mutta kun paluumatkalla silmiin osui oiva paikka, ja Lasse jäi sinne. Kyllä sen joku sieltä löytää elokuussa viimeistään.

Viimeinen oli helppo. Sinne oltais voitu vaik Absun kaa normilenkilkin mennä. No nyt kutenkin parkkipaikalle ja Absu sit pääsi vihdoin myös lenkkeilee. Kamppeet mukaan, mukana oli myös Sastamala vaakuna neule - ja videonteko aikeet.


No tän voi rauhassa paljastaakin, koska noin kolme tuntia myöhemmin sain mailin "Löytö" - eli tänne Lassen takii ei tarvi enää kipustaa, mut fresbeetä heittelee kyl. 

Laitan viel videon miten Lasset on pakattu ja sit myös tuosta "Sastamala tutuksi - by itun kanssa" kuvaamani videon tovin pääsätä.

Alla kuvassa kuva-vinkit mistä löytää Lasse! Ja kun löydät iloita niin olet mukana tän jutun ekassa kuvassa olevan Satu-saunahatun arvonnassa. Arvonta viimeistään 01.01.2020, jolloin kerron myös tarkemmat sijainnit.


Löytämisen riemua

t. itu