by itu

Oma kuva
Finland
Rakkaudesta tehdä käsillä kaunista on - by itu - Avainlippu käsitöiden ajatuksen sydän ♥ tarkemmin kotisivuilla byitu.fi -Tervetuloa ♥ by itu -blogi on ikään kuin tuotteen päälipuoli ja itu itte-blogi samaisen tuotteen nurjapuoli, eli itun nurinat. Molemmissa yhteneväisiä julkaisuja mm. koirat, vangituthetket, runoni. Mutta itu itte-blogissa ne ovat aikajärjestyksessä kun taas by itu-blogissa julkaisu järjestyksessä.

perjantai 26. huhtikuuta 2019

by itu - Sastamala Messut 2019 - perjantain rakentelut


Siellähän nyt ovat. Olin jokusen tovin ennen kasia, jolloin sai ryhtyä rakentamaan.. tai siis kamat ensin autosta kantamaan... siin meni varmaan puolituntiii... Sitten viemään huutokauppalahoitukset odottamaan huomista. Ja tiedustelu kuin koukut josko messurakentaja toisi ripustuskoukkuja... no oli unohtunut matkasta.... ja muutenkin vasta tunninpäästä olis paikalla... siispä paikalliseen... siis rautakauppaan... siteltä sitten korvikkeet.

Olin suunnitelut sijoittelun seinille ja pöydille etukäteen.. ja homma piti aloittaa ripustuskoukuista, joita siis ei ollut, joten startti vähän venyi ja mutkistu. Mut mitäpä tuosta hienossa ja iloisessa ilmapiirissä voi vaik väli ootellakin. No kun ripustusjutut oli paikillaan alkoi pöydät täyttyy... pikkasen muuttui jotkut sijainnit, ja joitakin mukana olevii tuotteit laitoin "tiskin alle" eli on tarvittaessa kuitenin saatavilla. 

Rapsakka viisi tuntia tuossa meni vaik valmis suunnitelma olikin... osittain peittelin lakanoilla ennen lähtöä ja kotona Absukaisu oottelikin lenkille pääsyä... Mentiin  vaik jalat vinkuki.. mut jos nyt heittäytyis vähän relaamaan, ni huomenna jaksais sit messuilla.

Tervetuloa Sastamala Messut 2019 tapahtumaan Vexve arenalle - Ratakatu 5, 38210 Sastamala la ja su 10-16... huomenna on muuten se huutokauppa klo 13.

PS. Molempina messupäivinä mahdollisuus myös "löytää Lasse"

by itu - Satu saunahattu Paljusammakot