by itu

Oma kuva
Finland
Rakkaudesta tehdä käsillä kaunista on - by itu - Avainlippu käsitöiden ajatuksen sydän ♥ tarkemmin kotisivuilla byitu.fi -Tervetuloa ♥ by itu -blogi on ikään kuin tuotteen päälipuoli ja itu itte-blogi samaisen tuotteen nurjapuoli, eli itun nurinat. Molemmissa yhteneväisiä julkaisuja mm. koirat, vangituthetket, runoni. Mutta itu itte-blogissa ne ovat aikajärjestyksessä kun taas by itu-blogissa julkaisu järjestyksessä.

perjantai 24. toukokuuta 2019

Retro myyntitaktiikkana - ainakaan muhun se ei tehoo


Saunahatusta asiaa.. eikun mainosta


Eilen iltapäivästä soi puhelin johon tietty vastasin "Itu täällä, kuka siellä?" No siellä oli mainoskauppias joka ensin tieduseli että "teillähän on näitä saunahttuaja ja saunatuotteita". Totesin että juu, ja ajattelin että asiakashan se siellä. No ei ollut, minusta yritettiin saada asiakas. 

Hän kysyi, että missä mainostan, totesin että somessa, ja jatkoin samaan hengenvetoon tietämättä hänen aikeitaan, että lehtimainontaa en käytä. Tässä kohti sitten selvisi että mikä puhelun tarkoistus. Jotain hän sanoi ja sitten - sitten se tuli "Teillä on ollut aikemminkin tässä lehdessä mainos".... Tiesin että ei ole ollut, mutta kysyin että "Milloin?" ... No myyjä epämääräisesti että "siitä on jokusen verran aikaa, en nyt tässä sitä rupee kaivaa". Totesin vain että laitapa mailiin tiedot ni kattelen sieltä.

Eli julkaisu johon hän mainostilaa oli myymässä, oli suunnattu mökkikansalle. No ei siin mitään. Myyjä kertoi kuinka tää mökkikansa kirmaa kohta laitumille ja osa lehdistä tietty menee tilaajille ja osa jää irtomyyntiin, ja kuin ne lähes "revitään" myyntihyllyistä. 

Maili tuli ja kun näin painotalon nimen historia alkoi kummitelle. No by itu ei ole koskaan siinä mainostanut, mutta jäin miettii "edellistä elämää että voisio sieltä yli 30 vuoden takaa..." no puhelinnumero oli muutunut muutamankin kerran, eli olisi vain pelkkä nimeni joka yhdistäisi ja tossa 500 m säteellä asuu etu-sukunimi kaimani, että... No se oli varma että valheella mua ei saa kaupantekoon - vaikka kuin oliski muten ehkä hyvä sauma mainostaa.

No aamusella sitten soi puhelin - eilinen mainoskauppaajahan se siellä... perus kysymykset oletko tutustuntu jne... Totesin että olen, ja en lähde mukaan jatkaen että "by itu ei ole ko. julkaisussa mainostanut"... siihen myyjä "no se oli sellanen lipsahdus ja jatkoi että jos hän vaikka tinkii hieman hinnasta eli reilu 30 e aiemmasta." Kieltäydyin johon sitten sain kuulla ettei hän nyt ilmaiseksikaan voi. Totesin että "enhän mä mitään ilmaista oo pyytänytkään."

Toivotin parempaa onnea seuraavan asiakkaan kanssa, ja moikka. Siis ensin valehdellaan ja sitten tarjoushintaa vielä alennetaan... eli jos olisin ottanut alkuperäisen ja sit todennu jotain kautta että sen olis saanut vielä halvemmalla... ei toimi ei ainakaan muhun. PISTE.Länderi alba ja aitaelementtien maalausta 13.05.2019
Kun kerran kelit sallii niin pitäähän se sutia... ja auts auts auts seuraavana päivänä... ei ihan kohillaan ollu työskentely korkeus...