by itu

Oma kuva
Finland
Rakkaudesta tehdä käsillä kaunista on - by itu - Avainlippu käsitöiden ajatuksen sydän ♥ tarkemmin kotisivuilla byitu.fi -Tervetuloa ♥ by itu -blogi on ikään kuin tuotteen päälipuoli ja itu itte-blogi samaisen tuotteen nurjapuoli, eli itun nurinat. Molemmissa yhteneväisiä julkaisuja mm. koirat, vangituthetket, runoni. Mutta itu itte-blogissa ne ovat aikajärjestyksessä kun taas by itu-blogissa julkaisu järjestyksessä.

keskiviikko 29. toukokuuta 2019

Äkäsen akan saunahatut


Siis toi "Äkäsen akan saunahatut" synty siitä ku tuore Asiakasmiesposti mokas. Eilen lähetin paketin, ekakerta ko. toimipisteestä. Toivoin parasta, ja pelkäsin pahinta. No paketti sentään ei oo kadonnut.

Näiden kuntien yhdistelystä on tälleen Sastamalan tapaan monta pikkukuntaa saman kuntanimen alla. Niin tämä johon lähetyskin oli menossa. Paketin lähetys piti jonottaa kaupan kassajonossa. Kun sit vuoroni tuli olin ainoa kaupassa ja jonossa. 

"Onko tää jo maksettu? kysyttiin. Totesin ei, että lähtee normaaliin puhelinnumerolla varustettuna pakettina ja maksan nyt. Tämä ilmeisesti myös kesätyöpaikassa oleva "asiamiespostin asiakaspalvelija" näpytteli saajan tiedot... No Satusta tuli Saru. Puhelinnumeroa hän ei tarkistanut ei ainakaan tarkistattanut minulla, kuten aiemmassa pisteessä oli tapana. No itse kotona tarkistin, että oli oikein.

Sitten hän kysy että "lähettäjä?" Totesin, että lukee siinä paketin päällä. Sitten lähettäjän puhelinnumero. No sitä ei ollut, ei ole ennen tarvinnut, mutta tuleviin tulee. Mietin ääneen että kun Posti sitten lähettelee mulle noutoviestii ku pitäs vastaanottajan numeroon. Tarkoitus kyllä laittaa numero lähettäjätietoihin. Sitten että mailiosoite.. no ei sitäkään aiemmin, mutta jatkossa kyllä.

Kysyin, että jääkö tiedot muistiin kun taasen - jos nyt enää kukaan tälläselta äksyiliältä mitään tilaa - tuun postittaa. Paikalle saapunut ilmeisesti "Myymäläpäälikkö" ehti toteamaan naamanutturalla "ei saa tallentaa - Eu kieltää", tää tietosujajuttu. Hmm..  en oo tarkastanut onko ihan noin jytkästi, keräähän aika moni sähköpostilstojakin asiakassuotumuksella ja poistaa pitää asiakkaan pyynnöstä. No etukäteen ystävällisyyteni ja kärsivällisyyteni bonuslukemiin tallentaneena, kuntiesin että heille uutta, alkoi kyllä sisällä säröilemään. 

Jotian muutakin oli puhe niin ei mikään asiakaspalvulun oppaan toimita jatkui tältä iäkkäämmätlä kassalta. Pakettini tietoja tallentanut kysäisi vielä että mihin paketti toimitetaan? Totesin että "lähin osoitetietoja oleva posti". No joko arvaatte... kyllä hän oli katsonut Kunnan nimen ja tuupannut paketin sinne menemän. Eli vähän niinku tänne Mouhijärvelle pitäis ni meniski Vammalaan. Kilometrejakin tais tulla yhtä paljo. 

Kaupankassakonekuitin sain ja sit tarran Postin lähetyssysteemistä. Kysyin että saanko sellaist kuittii, että oon lähettänyt. Se toimitettais sähköpostiin, sitä kysyttiin.... No siihenhän oli parin kolmen henkilön jono kassalle tietty muodstunut. Kerroin mailiosoitteeni ja totesin et tässähän on hyvä tietoturvasydeemi. Kaikilla kaupassa olevilla oli mahdollisuus kuulla puhelinnumeroni ja maili tämän myös ääneen tokasin. Jos vaan oli mahdollista niin tämän oletetun "myymäläpäälikön" kärttyisyys vain kasvoi, hänen todetessa kylmää pohjoistuultakin viielämmin, että "ei se heidän syy..." tai jotain vastaavaa.

No pyysin vilkaisemaan mailiosoitetta, tosin täs kiireessä en huomannut vierhettä, lähinnä katsoin että by oli kirjoitettu oikein. No tää kuitti ei koskaan saapunut mailiini. Lähdin jatkamaan matkaa, ja juu huomasin kuin tää ylimielistyyppinen asenne oli jäätänyt fiilikseni - tuli miltei mieli oksentaa, mennä suihkuun tai johonkin millä tuo hänen pahatuulisuus olisi ei olisi vaikuttanut.

No lähetin seurantakoodin saajalle ja seurailin itse paketin kulkua. Tuli viesti saajalta, "hei paketti on keskustassa"... no niinpä... Ensin tietty tuli mieleen että oonko kirjoittanut väärin, en ollut. Puhelu... puhelu postiin, saako siirron... no joo Helatorstain takia paketti olis ollu vast perjantaina siin saajan lähellä. Saaja oli ilmoittanut, että perjantaina ehtii noutaa, joten siirtoa ei lähdetty tekemään. Olihan paketti ainakin tallessa. Kyllä sai puheluun vasannut asiakaspalvelia sellasen ripityksen ja terveiset lähetettäväksi. Totesin että tiedän ettei hänen vika, hän vaan nyt joutuu ottaa kopin tosta "kakasta".

Tovin siinä sit meni... imuroin tuosta tulleella powrilla, ja totesin et pitäskö seuraava reklamaatio suorittaa hymy korvissa... no mut fiiliksellä kun mennään ni... ja olihan tuo pahantuulisuus jo tarttunut tuolta eiliseltä ... 

Kiitos ja anteeksi, mut kun en jaksa feikata. Kuitenkin aina itse tottuntu tekee kaiken niin hyvin kuin osaan ja pystyn. Virheitä, etenkin omia inhoten. Ja eihän kukaan virheetön ole, niit sattuu, mut no... onko virhe unohtaa asiakaspalvelu... hmmm.... 

by itu - Satu saunahattu aleKuvan Satu saunahatut 30 e + toimitus, noutokin on madollista sopia.

by itu - Loru saunahattu Pärekorit lauteillaby itu uutuus saunahattu  - käsin neulottu konttineule kotimaisesta lampaan villasta ja koneessa huovutettu, jotta saa riittavan tiiviin pinnan. Pesussa käytettty kotimaisen Allegron tuotteita jotak eivät sisällä zeoliittia, hajusteita, värejä haalistavia aineita eikä säilöntäaineita. 

Sorry äänentoistoosta.