by itu

Oma kuva
Finland
Rakkaudesta tehdä käsillä kaunista on - by itu - Avainlippu käsitöiden ajatuksen sydän ♥ tarkemmin kotisivuilla byitu.fi -Tervetuloa ♥ by itu -blogi on ikään kuin tuotteen päälipuoli ja itu itte-blogi samaisen tuotteen nurjapuoli, eli itun nurinat. Molemmissa yhteneväisiä julkaisuja mm. koirat, vangituthetket, runoni. Mutta itu itte-blogissa ne ovat aikajärjestyksessä kun taas by itu-blogissa julkaisu järjestyksessä.

keskiviikko 5. kesäkuuta 2019

Suomalaisen saunan päivä 8.6.2019 ja Saunapäivä 27.07.2019

by itu - Satu-saunahattu Paljusammakot
Suomalaisaa saunapäivää on jo yli kolkyt vuotta juhlistettu kesäkuun toisena lauantaina, eli ensi lauantaina, tuolloin olen Porissa Huopafestareilla. Saunapäivälle on myös ihan liputuspäivä adresikin vetämässä.

Tv Yle puolestaan lanseerasi Saunapäivän 27.7.2019 - mutta saunapäivä on vaikka joka päivä.

Tästä päivästä eteen päin Luovimon nettipuodista ja tapahtumissa joissa olen mukan, kaikista saunahatuista, pesukintaista ja saippuataskuista -10 % myös tilauksesta valmistettavista ja aletuotteista, kun valitset maksutavaksi "LASKU" ja laitat viestikenttään "SAUNAPÄIVÄ"

Siis 05.06. - 27.07.2019 välillä - 10 %, LASKU ja viesiti SAUNAPÄIVÄ

Huom. Luovimon nettipuoti on välillä suljettu kun olen eri tilaisuuksissa myymässä, mutta poikkee sielläkin, mainitse silloin "SAUNAPÄIVÄ"

by itu - Satu saunahattu KisKisKissa Nokikatti