by itu

Oma kuva
Finland
Rakkaudesta tehdä käsillä kaunista on - by itu - Avainlippu käsitöiden ajatuksen sydän ♥ tarkemmin kotisivuilla byitu.fi -Tervetuloa ♥ by itu -blogi on ikään kuin tuotteen päälipuoli ja itu itte-blogi samaisen tuotteen nurjapuoli, eli itun nurinat. Molemmissa yhteneväisiä julkaisuja mm. koirat, vangituthetket, runoni. Mutta itu itte-blogissa ne ovat aikajärjestyksessä kun taas by itu-blogissa julkaisu järjestyksessä.

lauantai 29. kesäkuuta 2019

Miksi saunahattu osa 2 - Miksi - terveysNiinpä saunahatulla on ihan oikea ja hyödyllinen syy että miksi, eli tervydelliset etenkin jos olet riskiryhmässä verisuonitautien tai sydän- tai aivoinfraktin takia... tosin harva meistä tietää olevnsa, joten kaiken varalta. Ja onhan muitakin syitä joista jatkossa.

by itu - Sauli ja Haiku-saunahatut kuivumassaSiinähän on vanha tuttu Sauli-saunahattu uudessa versiossa Löylypoika Auterisena, joka mallina tuttu Satu-saunahatuista. Tosin kun Sauli on alpakanvillasta en katsonut tarpeelliseksi laittaa juuttikamgaspalasia kuten Satussa on. 

Sit kaksi uutta Haiku-saunahattua. Näihinolen käsin kehrännyt värttinällä kotimaisesta lampaanvillasta langan, sitten käsin ole nelonut heidät konttineuleella ja lopuksi käsin huovuttanut.

Tässä paistattelmassa kesäisenä päivän ... siis kuivumassa, kuten videosta saatatte huomata tippuvan veden.

Lisää heistä kun olen viimeistellyt heidät.