by itu

Oma kuva
Finland
Rakkaudesta tehdä käsillä kaunista on - by itu - Avainlippu käsitöiden ajatuksen sydän ♥ tarkemmin kotisivuilla byitu.fi -Tervetuloa ♥ by itu -blogi on ikään kuin tuotteen päälipuoli ja itu itte-blogi samaisen tuotteen nurjapuoli, eli itun nurinat. Molemmissa yhteneväisiä julkaisuja mm. koirat, vangituthetket, runoni. Mutta itu itte-blogissa ne ovat aikajärjestyksessä kun taas by itu-blogissa julkaisu järjestyksessä.

torstai 4. heinäkuuta 2019

by itu - pipo ale mallia SaunaSaurusNiinpä se SaunaSaurus taas oli asialla... loput valmiit Petri- ja Kirsi-pipot vain 20,00 e/kpl
SaunaSaurs perustelee: ne si sovi saunanlauteille. No ei... vaik itte oon huomannut et päähine ku päähine saunassa saa nimen "saunahattu" ja pitkään myös totesin että pääasia on että päässä on jotain.

Mutta mutta kun tutustuin tarkemmin tarjontaan, en sano enää... tarjolla nimittäin on mm. keino tai teko matskuja jotka useimiten tarkoitaa jotain muoviperäistä.... nyt sit kärjistän et tulisko sulle mieleen laittaa muovipussi hatuksi saunaan mennessä? Enkä tarkoita itsetuhosii aatoksii.. vaan saunahattuna? Jokainen varmaan osaa itte aatella vaikutukset...

Mut hei nää on ulos tarkoitettuja vaik 75 % villaa,, mut se 25 % poluesterii joten SaunaSaurus on työnsä tehnyt.. tosin en usko että se jää tähän.... tieto ekana tupsahtaa by itu Yuotube kanavallen... tai oikeastaan jo luovimon nettipuotiin sitä ennen olen kyllä hinnat käynyt muuttamassa. Vain nopeille.

miksi saunahattu? osa 6 - MateriaalitTässä jaksossa paneudutaan saunaan sopiviin eli saunahatuksi sopiviin materiaaleihin. Nehän ovat lämpöäeristäviä ja likaahylkiviä. Nämä kriteerit täyttävät lampaanvilla, alpakanvilla ja pellava.

Saunasauruksen kanssa olemme myös sitä mieltä että muoviset tarranauhat eivät kuulu, eikä puuvilla, vaikka luonnonmateriaali onkin. Puuvillalla ei ole tuota lämmöneristämiskykyä eikä myöskää likaahylkivää ominaisuutta.