by itu

Oma kuva
Finland
Rakkaudesta tehdä käsillä kaunista on - by itu - Avainlippu käsitöiden ajatuksen sydän ♥ tarkemmin kotisivuilla byitu.fi -Tervetuloa ♥ by itu -blogi on ikään kuin tuotteen päälipuoli ja itu itte-blogi samaisen tuotteen nurjapuoli, eli itun nurinat. Molemmissa yhteneväisiä julkaisuja mm. koirat, vangituthetket, runoni. Mutta itu itte-blogissa ne ovat aikajärjestyksessä kun taas by itu-blogissa julkaisu järjestyksessä.

torstai 11. heinäkuuta 2019

Sastamala tutuksi - by itun kanssa - 5. Köhkörön laavu - Mouhijärvi

Talkoo voimin (2018 syksyllä) valmistunut laavu Köhkörö järven - Uotsolan tai Mouhijärven kuntoradan 5 km lenkin varrella. Juttu Tyrvään Sanomissa.

Videolla puhun Kähköröstä ja arvuuttelen lampi vai järvi... siis Köhkörö ja Köhköröjärvi.. niin ja tupakointikielto ei ole sama kuin "nuotionteko ohje" hyvä minä :)

by itu - Satu-saunahattu Paljusammakko

Miksi saunahattu? osa 12 - Kuoleman synnitTämä listaus oli jo omana postauksena, mutta täss viel tämän vidoesarjna osalta.

Tämä oli tämän vidosarjan viimoinen osa, siispä saunahatussa on itua, helppo hauska ja hyödyllinen, joten Itu kiittää ja kumartaa. Nähdään seuraavien aiheiden kera.