by itu

Oma kuva
Finland
Rakkaudesta tehdä käsillä kaunista on - by itu - Avainlippu käsitöiden ajatuksen sydän ♥ tarkemmin kotisivuilla byitu.fi -Tervetuloa ♥ by itu -blogi on ikään kuin tuotteen päälipuoli ja itu itte-blogi samaisen tuotteen nurjapuoli, eli itun nurinat. Molemmissa yhteneväisiä julkaisuja mm. koirat, vangituthetket, runoni. Mutta itu itte-blogissa ne ovat aikajärjestyksessä kun taas by itu-blogissa julkaisu järjestyksessä.

torstai 18. heinäkuuta 2019

Tilasin yrityksenä tukkuhintaan ja säästin? No en

Kuvan palasina oleva Saunasaurus ei liity tapahtumaan missään muotoa
Tämmänen pieni toiminimi tilas tavarantoimittajalta tarvitsemiaan tuotteita. Aiemmin netistä tilannut ja samantein maksanut ns. yksityisasiakkaana, tosin osoitetiedot ovat toiminimen.

No aiemmin kun tilasin niin olivat laittaneet ylimääräisen tuotteen koska olisin yrityksenä saanut halvemmlla. Ihanaa kiitos. 

Nyt oli aika täydentää varastoja, ja soitin ko. yritykseen kysellen muutamista materiaaleista joita en aiemmin ollut käyttäny. Siinä samalla kysäsin siitä tukkuhinnasta että mitäs se toimii. Kerrottiin että kuin ja kyisyivät että haluanko tukkuhinnaston ja värikartat ko jutuista. Totesin et voisihan. Eli ohjeistettiin että kirjoitan tieon tilaukseeni netissä sitten.

No näinpä tein. Valitsin vielä pakettiautomaatin noutopisteeksi ja tekistin tietty osoitteeni kun jouluna tänne muutin.

Olin juuri parkeeraamassa Pinsiön taimiston pihaan kun puhelin koputti, koputti ja koputti. Ekaksi luulin et koputtelia on kaveri jolle matkan alussa soitn, enkä tavoittanut. Soittaja olikin Postinjakaja.

Sieltä todettiin, että olis paketti siihen vanhaan osoiteeseeni, jossa ei tällä hetkellä ees kukaan asu. Mutta hän tiesi, että uusi osoitteeni on se jonka pihassa hän oli. Mä en. Myös sitä kummasteltiin että "toimitus ovelle", vaikka pakettiautomaatiin... en tiiä johtuiko sitten kun oli yritystoimitus? En meinaan saanut lähettäjää enää kiinni kun Suomessa on loma ja loma-ajat.

No mutta näihin tukkuhintoihin, joo ne oli ihan sitä mitä puhuttiin, mutta nämä värikartat sitten oli x euroa. Kyllä on joissain myös, mutta en tullut kysyneeksi eikä mulle kerrottu että maksavat. Sinänsä niillä ei niin akuutti tarve olisi ollut. No mutta sitten: Lähetyskulut, no kun ovelle toki kalliimpaa, mutta kun en niin halunnut. En tykkää kun sitä ei koskaan tidä että milloin tulos, ennemmin haen itte. No mutta sitten vielä pakkauskulut. Eli lähetyskulut oli lähes puolet kalliimmat kuin olisn tilannut yksityishenkilönä. Ja koska tämä tilaus oli täydennys olemassaolevaan varastoon niin se tukkuhinta kuoleentu noihin toimitus- ja näyte juttuihin. Toki noissa nuo määrät olivat noin eli hieman runsaammin, mutta....

Eli jos olisin tilannut sen netin kautta olisin säästänyt noin kymmenen euroa. Yhden postimaksun verran. Tukkuhinta jee....

Laskussa myös on vanhat osoitteet.... tosin ei sentään Hartolan aikasia... siitähän se riemu oliski smtyny jos Opintiellä olisi paketti ollut.

Ps. Postille tässä kohti propsit, tän palautteen annoin myös paketintuojalle.

by itu - Satu saunahattu 1. - Vihta VetreäNo niin... päästiin "Miksi saunahattu?" sarjasta niin uutta pukkaa, eli aattelin sit esitellä näin videoitse nämä by itu Satu-saunahatut, alkaen tietty ensimmäisetä ja edetä järjestyksessä... no videot tulee kuvattuu erijärjestyksesä, mut julkaisu sit siin järjestyksessä miten syntyneet.

Nämä löytyvät tunisteen "Satu-saunahatut" - alta, toki myös muiden, mutta tuolta ne löytyy sitten vain ko. videot... Satu mallejahan on tällä hetkellä yli neljäkymmentä, eli kateltavaa riittää.

by itu - Satu saunahattu hauskalla hihamerkilläMites jos ites sais päättää.... olisko kiva vai ei... mut täs olis idis ja tuolta by itu - pieni Saunahattukauppa Koivukujalla - luovimon nettipuodista löytyy pieni erä.