by itu

Oma kuva
Finland
Rakkaudesta tehdä käsillä kaunista on - by itu - Avainlippu käsitöiden ajatuksen sydän ♥ tarkemmin kotisivuilla byitu.fi -Tervetuloa ♥ by itu -blogi on ikään kuin tuotteen päälipuoli ja itu itte-blogi samaisen tuotteen nurjapuoli, eli itun nurinat. Molemmissa yhteneväisiä julkaisuja mm. koirat, vangituthetket, runoni. Mutta itu itte-blogissa ne ovat aikajärjestyksessä kun taas by itu-blogissa julkaisu järjestyksessä.

tiistai 6. elokuuta 2019

Sastamala tutuksi - by itun kanssa - 6. (1) Ritajärven luonnonsuojelualue ke...Vuoden 2019 heinäkuu vietää viimeistä päivää... mulla reppu selässä.. no ei eväitä, no vesipullo tietty, mutta pölkky ja Sastamalan vaakuna-aihenen neule settihän se siellä.

Tästä alkoi Polar 370A:n mukaan 9,7 km retki joka kartalla n. 4,8 km.... en tiiä mistä ja miten Polar mittaili.... no retki tärkeempi ku tallatut kilometrit. Alla kuvia matkalta ennen seuraavaa videota.


by itu - Petteri-persläpät harmaa - lajinsa ensimmäinen


Siinä hän on Petteri-persläppä... lankalaatikoiden tyhjennystä pöytäkangaspuilla kutoen, lajinsa ensimmäinen... mut ei viimeinen... siit tuli ihana.