by itu

Oma kuva
Finland
Rakkaudesta tehdä käsillä kaunista on - by itu - Avainlippu käsitöiden ajatuksen sydän ♥ tarkemmin kotisivuilla byitu.fi -Tervetuloa ♥ by itu -blogi on ikään kuin tuotteen päälipuoli ja itu itte-blogi samaisen tuotteen nurjapuoli, eli itun nurinat. Molemmissa yhteneväisiä julkaisuja mm. koirat, vangituthetket, runoni. Mutta itu itte-blogissa ne ovat aikajärjestyksessä kun taas by itu-blogissa julkaisu järjestyksessä.

maanantai 12. elokuuta 2019

by itu - Seutulan elojuhlat 10.08.2019Elkouinen lauantai tarjoili hunajata, mitä keliin tulee.... by itu kiittää ja kumartaa - kiitos järjestäjille Seutulan Kylähistys ja Katrinebergin kartano, etenkin asiakkaille ja systerille vinkistä.

Kuulutukset ja tervetuliaiset, historiikilla. Myös myyjä esitteltiin, kohallanit toivoitettiin "Tervetuloa Ritva kotiin".... lapsuuen kotiin ei todellakaan pitkämatka päen toisella puolella. 

Musiikista vastasi Lahti & Karjalainen sekä hyvän meiningin toi Kengurumeininki. Oli myös hanhuesityksiä ja ylesöllä oli mahdollisuus päästä mukaan. Kansallispuvut myös esiteltiin ja kerrottiin niien taustaa. 

Mukavasti väkeä tosin päättyminen tapahtui kello 14, toisin kuin ennakkotiedoissa oli kello 15. Omalta osalta pahoittelut niille jotka ehkä tulitte paikalle tuon jälkeen... vaikkakin piha tyhjeni yhden jälkeen. Toivottavasti seuraavina vuosina väkeä riittää, järjestelyjä oli mietitty että kaikille olisi kaikkea... Poniratsastusta, grillausta, paikallisten Marttojen keittopiste Seutulaspsiaali keitolla, eli Hirvikeitolla...  Jotkut totesivat että mainonta olisi ollut puutteellista toiset taasen että hyvin mainostettu. No siihen en osaa sanoa, kun en enää vakituisesti alueella tapahtumii seuraa.


Itu ja Kengurumeininki - Kuva (c) Tuula Heino-Kyllönen