by itu

Oma kuva
Finland
Rakkaudesta tehdä käsillä kaunista on - by itu - Avainlippu käsitöiden ajatuksen sydän ♥ tarkemmin kotisivuilla byitu.fi -Tervetuloa ♥ by itu -blogi on ikään kuin tuotteen päälipuoli ja itu itte-blogi samaisen tuotteen nurjapuoli, eli itun nurinat. Molemmissa yhteneväisiä julkaisuja mm. koirat, vangituthetket, runoni. Mutta itu itte-blogissa ne ovat aikajärjestyksessä kun taas by itu-blogissa julkaisu järjestyksessä.

keskiviikko 14. elokuuta 2019

Sastamala tutuksi - by itun kanssa - 6. (7) Ritajärven luonnonsuojelualue ke...Tää oli tälläinen nopee... enkä ruuhkan ja ahtaan paikan takii pölkkyä alkanut repusta kaivaa... mutta omalla päätöksellä suon tämän videon pääsyn tähän sarjaan.

 

Sastamala tutuksi - by itun kanssa - 6. (6) Ritajärven luonnonsuojelualue ke...Keltaisen ja sinisen reitin yhtymäkohta. Oli sitten viimeien päälle viimmeistellyt kaiteet.
Tuossa oli myös eväspaikka, mutta siinä oli väkeä joten ... kuten edellä "laitappa reppuun eväät ja käy taapertaa".


Sastamala tutuksi - by itun kanssa - 6. (5) Ritajärven luonnonsuojelualue ke...Ruuhkaa oli hatussa... lakissa... hatussa... paavin, papplan... eku Paavinhatussa. Tässä on kuulemma mahdollisuus vihkiytyä, eli mennä naimisiin. 

Kokkauspaikal oli sen verran ruuhkaa että kuvaus jäi tähän, mutta kuule käyppä ihan itte kurkkaamassa mitä kaikkee...