by itu

Oma kuva
Finland
Rakkaudesta tehdä käsillä kaunista on - by itu - Avainlippu käsitöiden ajatuksen sydän ♥ tarkemmin kotisivuilla byitu.fi -Tervetuloa ♥ by itu -blogi on ikään kuin tuotteen päälipuoli ja itu itte-blogi samaisen tuotteen nurjapuoli, eli itun nurinat. Molemmissa yhteneväisiä julkaisuja mm. koirat, vangituthetket, runoni. Mutta itu itte-blogissa ne ovat aikajärjestyksessä kun taas by itu-blogissa julkaisu järjestyksessä.

torstai 15. elokuuta 2019

Sastamala tutuksi - by itun kanssa - 6. (10) Ritajärven luonnonsuojelualue ke...No niin, nyt on sitten tämän reissun viimoiset kuvat ja video. Kiva pieni niemi jossa nuotiopaikka. Kuvaus piti töksäyttää kun alkoi tausta ääniä tulla, mutta Itu kiittää ja kumartaa. Seuraavassa jaksossa numero 7. mennään pellolle.... kukkapellolle.

Parkkipaikalla "nuolenpääkirjoitusta"

Sastamala tutuksi - by itun kanssa - 6. (9) Ritajärven luonnonsuojelualue ke...No eihän sitä tarvinnut kuin laskeutua kalliolta alas... Keltaisen ja punaisenreitin varrelta löytyi ihan tälläinen mökki ja taitaa siinä saunakin olla.

Sastamala tutuksi - by itun kanssa - 6. (8) Ritajärven luonnonsuojelualue ke...Tässä kohti oli luulo että retki olisi suunnilleen tässä vain siirtymä autolle.... se olikin väärä luulo... ja kuvien määrästä saatata arvata että ei mennyt pitkä matka seuraavaan stoppiin.