by itu

Oma kuva
Finland
Rakkaudesta tehdä käsillä kaunista on - by itu - Avainlippu käsitöiden ajatuksen sydän ♥ tarkemmin kotisivuilla byitu.fi -Tervetuloa ♥ by itu -blogi on ikään kuin tuotteen päälipuoli ja itu itte-blogi samaisen tuotteen nurjapuoli, eli itun nurinat. Molemmissa yhteneväisiä julkaisuja mm. koirat, vangituthetket, runoni. Mutta itu itte-blogissa ne ovat aikajärjestyksessä kun taas by itu-blogissa julkaisu järjestyksessä.

lauantai 31. elokuuta 2019

Sastamala tutuksi by itun kanssa - osa 8. (2) Tyrvään Pyhän Olavin kirkkoPiha kierros jatkuu kirkon ympäri... sen voi sanoa että seuraavassakin ollaan vielä ulkona.

Sastamala tutuksi by itun kanssa - osa 8. (1) Tyrvään Pyhän Olavin kirkkoTuolta Sastamalan kukkapellolta palatessä päätin vielä poiketa täällä. Oli Sastamalan opas Leena paikalla ja vidolle tuli pituutta lähes 45 min. Ajatus siis on olllut että en leikkele, mut nyt oli pakko. Tietyt seikat ja se että kännyni "leikkas" jo kuvatessa 40 min kohdalla. Huomasi tuon jonku ilmoituksen siinä kuvatessa, mutta ei sitä siin ehtinyt lukea... sitten kun katsoin koko pätkän, niin totesin että täytyy opetella leikkaamaan, ja niin sitä sit opettelin.

Tässä siis ensimmäinen jakso, leikkelyt ei viel oo valmiin et en osaa sanoa montako näitä kaikkiaan sitten tulee, mut katsellaan.