by itu

Oma kuva
Finland
Rakkaudesta tehdä käsillä kaunista on - by itu - Avainlippu käsitöiden ajatuksen sydän ♥ tarkemmin kotisivuilla byitu.fi -Tervetuloa ♥ by itu -blogi on ikään kuin tuotteen päälipuoli ja itu itte-blogi samaisen tuotteen nurjapuoli, eli itun nurinat. Molemmissa yhteneväisiä julkaisuja mm. koirat, vangituthetket, runoni. Mutta itu itte-blogissa ne ovat aikajärjestyksessä kun taas by itu-blogissa julkaisu järjestyksessä.

perjantai 6. syyskuuta 2019

Yrittäjän päivä 05.09.2019 Sastamalassa

HP Parviainen, Anne-Marie Niemelä, Arvi "KoriMies" Martikainen
Oli hieman kiireinen mun makuu tuo päivä - kaksi taphtumaa samlla. Päivällä siis auton huolto. Mutta illalla tapahtuma johon osallistuin oli Vammalan yrittäjien, Huittisten Säästöpankin ja Sastamalan järjestämä YrittäjyysAreena. Kuvassa yllä pääesiintyjät.


Sylvaan koulun pihalla alkuun Tyrvään Papplan hotdogi kattaus limuilla. Chiliä oli siis nakkiliemessä ja mausteet sai valita viereiseltä pöydältä. Erillainen "kahvi" tämä. Mutta ettei tästä tule maratooni kirjoitus niin hypätään suoraan aiheeseen.

Arvi "KoruMies" Martikainen
Arvi aloitti, ja aloitti ihan alusta oman tarinansa, ja sen kuinka homma eteni. Aivan on huikee esiintyjä. Etenkin se kuinka hän suhtauti "häirikkö triioon". En tiedä onko jossain oppikirjassa noin, mutta tuosta sen voisi sinne kirjoittaa. Arvilla ei mennyt pasmat sekasin vaan nappasi kopin välikommenteista ja heitti asiallisesti takaisin. Siinä mietittävää monelle, siis koko sisällössä. Aivan vähän ennen loppua päätti tämä "häirikkö trio" poistua. Joku heistä huikkasi asiatonta juuri auditorion ovella ja lähtivät lipettiin. Ja taas koppi Arvilta.

Kovin toivon että tuo "häirkkö trio" on joskus kertomassa omaa tarinaansa siitä kuinka heidän ajatus yrittäjyydestä joskus sai alkunsa. Vaikka eilen olivatkin ääneen ihan jotain muuta mieltä. Voinen kuviella seuraavaa "Kun olimme alle kymmenen vuotiatia olimme katsomassa KoruMies Arvin esitystä, poistuimme sieltä häiriköiden, mutta jotain oli jäänyt kytemään... tästä on jo yli 15 vuotta, ja nyt...."

Seuraavana oli paikallinen laukkuytittäjä LA-laukkuaseman Anne-Marie Niemelä. Hän kertoi tarinansa muista poiketen ilman "taustadioja", mutta se toimi, eikä vähentänyt esitystä yhtään. Erilainen tarina, tosin varmaan monelle tuttu "ja misusta ei tuu koskaan yrittäjä" teemalla, ja kuin sitten kävi. Oli myös ihana kuulla että laukut valmistetaan Suomessa. Avainlippu tieto löytyi kotisivuilta. Onnea ja menestystä. Pitänee käydä laukkuostoksilla - taas - toteaa ihminen joka on todennut itsestään, että "en ole laukkuihminen".


Illan kolmas esiintyjä oli sitten HP Parviainen yksi Duudsoneista, eikä sen enempi varmaan tavi esitellä. Hän kertoi Dudsonien alusta ja siitä kuinka homma eteni ja myös siitä kun ei edennyt. Pointti kuitenkin tuossa kuvassa. Näimme, huikeita (toisaalta kauheita) videoita heidän edesottamuksistaan ja koosteen myös mitä Rabbid films on tänäpäivänä.

Ja sitten ihminen joka ei oo oikein ymmärtänyt näit "faniposeeraus"-kuvii, päätyi....

 

Seuraavanlaisiin kuviin. Matkalla harmitti että kuva Anne-Marien kanssa jäi ottamatta.

Mut aivan mahtava kolmituntinen, joka olisi varmaan venynyt pidempäänkin mutta "hälytysjärjestelmän" päälle kytkeyminen hopotti porukkaa pois. Esiintyjillä riitti aikaa varsinaisen puheenvuoronsa jälkeen ja no siis lämmin suositus kun puhujia joku harkitsee.

Itu kiittää ja kumartaa.