by itu

Oma kuva
Finland
Rakkaudesta tehdä käsillä kaunista on - by itu - Avainlippu käsitöiden ajatuksen sydän ♥ tarkemmin kotisivuilla byitu.fi -Tervetuloa ♥ by itu -blogi on ikään kuin tuotteen päälipuoli ja itu itte-blogi samaisen tuotteen nurjapuoli, eli itun nurinat. Molemmissa yhteneväisiä julkaisuja mm. koirat, vangituthetket, runoni. Mutta itu itte-blogissa ne ovat aikajärjestyksessä kun taas by itu-blogissa julkaisu järjestyksessä.

maanantai 30. syyskuuta 2019

Pirkanmaan yritysloettelosta.... nyt skarppina..


Puhelin soi - näytöllä tallentamaton numero. Vastaan "Itu täällä, kuka siellä?" Saattoi sanoa nimensä ja sitten Pirkanmaan yritysluettelosta... Nyt Itu terävöityi... muista ei saa sanoa kiitos, eikä kyllä... vaikka puhelun lopettamisen yhteydessäkin tulee sanotuksi "kiitos hei", mutta ei nyt ei.

Soittaja jatkaa tämä koskee by itu toiminimeä onko Ritva Heino puhelimeassa, tai jotain vastaavaa. En vastaa kyllä vaan totean "kerro asiasi". soittaja jatkaa "meillä täällä tiedoissa by itu toiminimi ja toimialana suunnittelutoimisto.. onko oikein?

En myönnä en kiistä totean vain, että kotisivuilta byitu.fi asiakaat löytää oikeat tiedot. Soittaja sitten että voinko tarkistaa sieltä? Totean että en tarvitse heidän palveluita - heippa. 
Soittaja harmillisen hämillään.. no en jäänyt kuuntelemaan... 

En ole kyseiseen luetteloon koskaan liittynyt, enkä katso niitä tarpeelliseksi... oisko -80 lukua tuollainen.

by itu - Satu-saunahattu ja "naperokoko"