by itu

Oma kuva
Finland
Rakkaudesta tehdä käsillä kaunista on - by itu - Avainlippu käsitöiden ajatuksen sydän ♥ tarkemmin kotisivuilla byitu.fi -Tervetuloa ♥ by itu -blogi on ikään kuin tuotteen päälipuoli ja itu itte-blogi samaisen tuotteen nurjapuoli, eli itun nurinat. Molemmissa yhteneväisiä julkaisuja mm. koirat, vangituthetket, runoni. Mutta itu itte-blogissa ne ovat aikajärjestyksessä kun taas by itu-blogissa julkaisu järjestyksessä.

sunnuntai 13. lokakuuta 2019

by itu - itu itte karstaamassa alpakanvillaaEilen karstasin Sastamalasta JS' Alpacas alpakkatilan alpakan nimeltä Juniori villaa. Aidon saunahatun materiaalia. Sinulle joka arvosta tietenkin sitä, että saunahatun materiaali on sellainen jolla on ominaisuutena hengittävyys, lämmöneristävyys, ns. itsepuhdistuvuus, eli likaa hylkivä ominaisuus toisin sanoen antibakteerinen sellainen. Tärkeitä ominaisuuksia kun ollaan ns. "puhtauden tyyssijassa". Mut lisäksi puhtautta edistää saunattomuus, ei ole pöpöille paikkaa pesiä.

Sitten tietenkin egologisuus - uusiutuva luonnonvara ja käyttämäni villat lisäksi kotimaisia ja tämä alpakanvilla ihan "omalta kylältä". Käsin karstattu ja huovutettu säästää luonota. Eikä näiden "tuuletus"  pesu rasita luontoa. Nämä ovat aitoja saunahattuja, joilla on oikea tehtävä eikä mikään pintaliito muotikiito. Sillä kaikki eivät ole saunahattuja vaikka niitä sellaisiksi kutsutaan. Tarkoitan aitoja saunahattuja joilla on hyvän saunahatun ominaisuudet.