by itu

Oma kuva
Finland
Rakkaudesta tehdä käsillä kaunista on - by itu - Avainlippu käsitöiden ajatuksen sydän ♥ tarkemmin kotisivuilla byitu.fi -Tervetuloa ♥ by itu -blogi on ikään kuin tuotteen päälipuoli ja itu itte-blogi samaisen tuotteen nurjapuoli, eli itun nurinat. Molemmissa yhteneväisiä julkaisuja mm. koirat, vangituthetket, runoni. Mutta itu itte-blogissa ne ovat aikajärjestyksessä kun taas by itu-blogissa julkaisu järjestyksessä.

maanantai 23. maaliskuuta 2020

Feikki verkkokauppa - saunahattu - by itu ja muita valmistajia

Tämä kuva johdatti tekaistulla nettiosoitteella... voi olla muitakin kuvia.


Törmäsin tänään tällaisen, tästä kyllä kuullut. Eli kuvani on kopioitu ja niillä myydään ainakin saunahattuja 68 % alella, eli laitettu 57 e hinta ja nyt 17,97 e!  Olkaa varovaisia. by itu tuotteita ei saa verkosta kuin osoitteesta www.byitu.omaverkkokauppa.fi sivulta.

Tuo sivusto "myy" lenkkareita.. mutta sinne Googlesta ohjataan keksityn nettisivun kautta. Kun tuota linkkiä klikkaa se ohjautuu tuonne feikki sivulle. Sieltä tilaamalla ei mun saunahattuja eikä muita tuotteitakaan saa.

Myyntisivua kun tovin katsoo niin pitäisi kyllä kellojen soida että ei nyt ihan ok. Tarjolla oli saunahattuna mm. Huopafestarit, käyttmäni banneri (jossa tosin saunahattuja), kesken eräinen saunahattu jne... myös muien tuotteita huopa- tai villa vilttejä katekoriassa "saunahattu"