by itu

Oma kuva
Finland
Rakkaudesta tehdä käsillä kaunista on - by itu - Avainlippu käsitöiden ajatuksen sydän ♥ tarkemmin kotisivuilla byitu.fi -Tervetuloa ♥ by itu -blogi on ikään kuin tuotteen päälipuoli ja itu itte-blogi samaisen tuotteen nurjapuoli, eli itun nurinat. Molemmissa yhteneväisiä julkaisuja mm. koirat, vangituthetket, runoni. Mutta itu itte-blogissa ne ovat aikajärjestyksessä kun taas by itu-blogissa julkaisu järjestyksessä.

lauantai 4. huhtikuuta 2020

Käyttöryijy - uusi tapa tehdä ryijy
Ta-daa .... Aurora-poolotunika sai seurakeseen ryijyn... tästä tuli #käyttöryijy siis neuloin kyseisen Auroran kotimaisesta lampaanvillasta tätä ajatusta silmälläpitäen.... 100 % lampaan villaa koko työ... auroora viel kotimaista sellaista - ryijyn osalta täytyy vielä tarkistaa. Noita ryijylankoja jouduin odottaa kuukauden päivät.
Ekan ryijyn olen tehnyt Helmi Vuoremalta tilaaman Katariina Soini-Salomaan suunnitelman Onni ryijypaketin ryijyn. Aloitin talvella 2004 sen tekemistä ja se jäi tasan puoliväliin kun eka länderi Nasu saapui... ja off tilassa tuo oli siihen asti kun sitten noin parikuukautta meni ilman länderiä kun rakas ihana Pumba länerini (Nasun pentu) jouduin saattamaan tammikuusa 2016 paikkaan jossa ei kipu enää tunnu. Ja nykyinen Länderi Alba saapui... siinä on selkee raja... loppu on rennommin tehyt kuin alku. Eli tää on sit toinen ja eka "tee se itse malli"... #byitu #ryijy #poolotunika