by itu

Oma kuva
Finland
Rakkaudesta tehdä käsillä kaunista on - by itu - Avainlippu käsitöiden ajatuksen sydän ♥ tarkemmin kotisivuilla byitu.fi -Tervetuloa ♥ by itu -blogi on ikään kuin tuotteen päälipuoli ja itu itte-blogi samaisen tuotteen nurjapuoli, eli itun nurinat. Molemmissa yhteneväisiä julkaisuja mm. koirat, vangituthetket, runoni. Mutta itu itte-blogissa ne ovat aikajärjestyksessä kun taas by itu-blogissa julkaisu järjestyksessä.

sunnuntai 31. toukokuuta 2020

by itu - tuokio saunomiseen sopiviin (saunahattu ja saunatyyny) aitoihin...Näin kesänkynnyksella ☀ ja matkailurajoitusten höllättyä sitä into piukeena moni suuntaa mökille saunomaan, jotkut jopa kaverin mökille ja tuliaiset mielessä.

Tuossa höpötin jälleen kerran saunaan sopivista materiaaleista - arvostatko omaa saunahetkeäsi ❤ tai ehkä tuliaisen saajaa siten, että miettisit hetken sitä materiaalia?

Kun nuo aidot saunaan sopivat ovat sellaisia, että ennemmin niihin kyllästyy 🙈 kuin ne menettävät toimivuutensa oikein käytettynä ja hoidettuna. Tarviikohan sitä sit sanoa kuin siinä luontokiittää kun esim. puhdistamiseen ei tarvi sähköä tai vettä.

Vaikka tarjontaa on saunahatuista ja "saunahtuista" niin mikään mainosmielikuva tai brädäys ei poista sitä tosiasiaa, että löyly 🔥 on se joka "erottelee jyvät akanoista". ✅

#avainlippu #kotonakotimaista #ajatuksellatehty #sinivalkoinenkädenjälki #saunatyyny #byitu #saunahattu #saunahattusaarnaaja 🌿👒 #ituitte #oletkomiettinyt #tuliainen #sauna