by itu

Oma kuva
Finland
Rakkaudesta tehdä käsillä kaunista on - by itu - Avainlippu käsitöiden ajatuksen sydän ♥ tarkemmin kotisivuilla byitu.fi -Tervetuloa ♥ by itu -blogi on ikään kuin tuotteen päälipuoli ja itu itte-blogi samaisen tuotteen nurjapuoli, eli itun nurinat. Molemmissa yhteneväisiä julkaisuja mm. koirat, vangituthetket, runoni. Mutta itu itte-blogissa ne ovat aikajärjestyksessä kun taas by itu-blogissa julkaisu järjestyksessä.

maanantai 22. maaliskuuta 2021

Voihan saunahattu


🍕 Monenmoista uutta Satu-saunahattua viimeaikoina tupsahatanut.
🐥 Jokaiselle jotakin.....
🌿 Paitsi ei ihan ... mut nyt on viimeistelyjä odottomassa. Ehkä se suosituin muoto?
👒 Mut nyt ihan aitona saunahattuna - saunaton - kotimaisetalampaan villasta ja oikeesti käsin huovutettu.
🟠 Samasta syystä jarrutellut tuon kassa kuin Viikinki aiheen kanssa aikanaan... aattelin, että niitä on... kunnes tutustuin siihen, että mistä materiaalista.. niin eihän siitä sitten ollutkaan - saunaan sopivista.
🙈 Järkytteneää seurannut, lähinnä instassa #saunahat julkaisuja - froteeta, farkkuu ym, brodeeraus pitää pintansa... ei mitään välii kuhan muoto on se "tietty" ni näitä sit kutsutaan saunahatuiksi.
💙 Siispä omasta aiemmasta mallistani sitten mukautin ja huovutin sellaisen joka löylyn "lain kanssa" tulee toimeen sellaisen jota voi ihan oikeesti kutsua saunahatuksi, jossa oikeesti toteutuu vastuullisuus ja ekologisuus.

#byitu #saunahattu #saunahattukauppa #ajatuksellatehty #avainlippu #vastuullisuusteko  #materiaalillaonväliä