by itu

Oma kuva
Finland
Rakkaudesta tehdä käsillä kaunista on - by itu - Avainlippu käsitöiden ajatuksen sydän ♥ tarkemmin kotisivuilla byitu.fi -Tervetuloa ♥ by itu -blogi on ikään kuin tuotteen päälipuoli ja itu itte-blogi samaisen tuotteen nurjapuoli, eli itun nurinat. Molemmissa yhteneväisiä julkaisuja mm. koirat, vangituthetket, runoni. Mutta itu itte-blogissa ne ovat aikajärjestyksessä kun taas by itu-blogissa julkaisu järjestyksessä.

lauantai 10. huhtikuuta 2021

Saunahattu.info on nyt verkossa
Siellä on se mitä sinun saunahatuista tulee tietää - toki sivua päivitetään tarpeentullen.

Näitä samoja asioita on kyllä by itu kotisivuilla ollut, mutta nyt ne on omana sivunaan. Idea tähän sivustoon tuli noin viikko sitten. Isäni soitti ja ihmetteli että "kuis sieltä sun verkkokaupasta pystyy ostaa...." selvis että oli jollain saunahattu. jotain sivulla.. .ei saunahattukauppa.fi sivulla.

No tästä sitten Googletin saunahattu domainit - saunahattu.fi näytti olevan kaupan... eipä siitä kauvaa ole kun se vielä oli verkossa. No hinta 175 e ei kiinnostanut. Ja onhan mulla jo hyvä verkkokaupan osoite, eikä myöskään kiinnostanut jonkun vanhaa osoitetta jolle jollekin on voinut tulla joku mielipide. Siis kävin vielä oman webhotellin sivujen kautta katsomassa mitä on tarjolla.... viimisenä oli saunahattu.info. 

Palaset loksahtelivat kuin kevät jäiden pauke, mutta mietin että oikeesti, maksaa sivustosta joka ei tuottaisi suoraan mitään. No maananti tuli ja vielä aamupäivän sain jarruteltua. Iltapiäivällä soitin ja tilasin ko. domainin. Olihan se olemassa, eihän siihet tarvi sivuja tehdä... no ei... ja niinpä tuumasta toimeen. Näinpä sitten tänään on verkkon julkaisttu saunahattu.info sivu.